Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

ΠΑΠΑΡΟΚΑΤΑΛΗΨΙΕΣ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ: ΔΕΝ ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΔΩ.


Η δήλωση του εκπροσώπου τον γαμιδίων καταληψίων της Νομίκης Αθηνών είναι η εξής παρακάτω: 

"Δεν κάνουμε πλάκα. Δεν θα φύγουμε από εδώ αν δεν μας αποδώσετε την Ελληνική Ιθαγένεια, σπίτι κατά προτίμηση στο Ψυχικό ή την Εκάλη καθώς και 550.000 ευρώ στον κάθε έναν από εμάς για τα πρώτα μας έξοδα και τέλος, πτυχίο της Νομικής Αθηνών. Δεν ήταν, όπως καταλαβαίνετε, καθόλου τυχαία η επιλογή της Νομικής Αθηνών για τον αγώνα υπέρ των δίκαιων αυτών αιτημάτων μας. Είμαστε αποφασισμένοι να πεθάνουμε για να γίνουμε δικηγόροι, δικαστές, συμβολαιογράφοι, καθηγητές της Νομικής, υπουργοί  και πρωθυπουργοί της χώρας σας. Είναι δικαίωμα μας που δεν μπορείτε να μας το στερήσετε. Το λέει και η Κούρτοβικ, το λένε επίσης οι οργανώσεις: «Απελάστε τον Ρεαλισμό», «Κίνηση Ενωμένοι κατά του Καλαμποκιού και της IQ Απειλής», η δημοτική σύμβουλος της παράταξης «Ανοιχτοί Κώλοι» Μαρία Κανελλοπούλου, ο δημοτικός σύμβουλος της «ΑΝΕΡΑΣΤΥΑ» Πέτρος Κωνσταντίνου, το «Δίκυκλο για τα Πολίτικα και Σμυρναίικα Σουτζουκάκια», «η Νεολαία του ΣΥΝθεσάιζερ» η «Αντισυλληπτική Κοίμηση» κ.α. Επαναλαμβάνουμε ότι δεν κάνουμε καθόλου πλάκα. Θα πεθάνουμε με μία λάθος κίνηση σας."

Και τώρα πρέπει να ρωτήσω εγώ. Σε τι φταίμε εμείς να μπούμε μέσα και να τους πετάξουμε όλους έξω και να τους διαλύσουμε.
ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΕΚΔΙΩΧΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.
ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΝΟΜΙΚΗ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΕΝΩ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΗΔΗ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΑΦΟΥ ΠΛΕΟΝ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΠΤΥΧΙΟ ΣΤΗΝ ΔΙΑΡΡΗΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΑΦΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ 20 ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ.
Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΑΠΡΟΧΩΡΗΤΟ.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΑΤΕ.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗ ΧΩΡΑ.
2.225.000 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΤΟ 22%(!) ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.
ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ.


Και στο τέλος φυσικά θεωρείται η Χ.Α ως φασιστικό και ρατσιστικό κίνημα που απαιτεί το λογικό.ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΙ "ΦΑΣΙΣΤΑΣ" ΕΠΕΙΔΗ ΕΠΙΘΥΜΩ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΤΕ   Ν Α Ι  .
 ΕΙΜΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΤΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου