Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

ΔΙΩΞΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ Χ.Α

Διώξεις κατά της Χ.Α ζητάει ο συνασπισμός.
Χαρακτηριστικά το δημοσίευμα της εφημερίδας ΑΥΓΉ αναφέρει

“Η ατιμωρησία έχει αποθρασύνει τη Χρυσή Αυγή, μια επικίνδυνη οργάνωση ρατσιστικής προπαγάνδας και βίας. Μετά την παρουσία σωματοφυλάκων και τους ναζιστικούς χαιρετισμούς Μιχαλολιάκου στο δημοτικό συμβούλιο της Αθήνας” “…Υπάρχει όμως ένα άμεσο ζήτημα. Η Χρυσή Αυγή θα συνεχίσει να εγκληματεί ανενόχλητη; Οι πλατείες Αγίου Παντελεήμονα και Αττικής θα παραμένουν άβατα; Τώρα πρέπει να μπει φρένο στις φασιστικές δράσεις, να τιμωρηθούν οι ένοχοι και ν’ αποδοθούν οι πλατείες σ’ όλο τον κόσμο. Επιτέλους, η αριστερά πρέπει να κινητοποιηθεί” καταλήγει η επικεφαλής της Ανοιχτής Πόλης.”

καθώς και..

«Ο ναζιστικός χαιρετισμός του χρυσαυγίτη δημοτικού συμβούλου Ν. Μιχαλολιάκου δεν ήταν απλά “γραφικός”, όπως σχολιάστηκε κατά τη διάρκεια του Δημοτικού Συμβουλίου, όσο και αν ο ίδιος χαμογελούσε αυτάρεσκα και ειρωνικά. Συμπύκνωνε την κορύφωση ενος βίαιου ρατσιστικού παροξυσμού με άξονα τη δράση της Χρυσής Αυγής στην περιοχή του Αγ. Παντελεήμονα, απο το κλείσιμο της παιδικής χαράς για να μην παίζουν τα μεταναστόπουλα μέχρι τα κυνηγητά προσφύγων και την τρομοκράτηση προοδευτικών κατοίκων. Και όλα αυτά, πάντα, με την ευθεία ή κεκαλυμμένη κρατική και αστυνομική ανοχή…»

Mάλλον οι κατήγοροι της Χ.Α δεν είδαν καλά τι συνέβη διότι από τη στιγμή που διαβάζω για ανοχή μου σηκώνεται και η τρίχα δηλαδής.
Τα ΜΑΤ που πετούσαν δακρυγόνα στην εκκλησία μάλλον δεν τους συνέφερε να τα δουν..
Με κάνει και γελάω αυτή η ανθελληνιστική επίθεση των συνασπιστών στη Χ.Α διότι οι άνθρωποι βλέπουν ότι η κυριαρχία τους στον Ελληνικό χώρο με τα τσιράκια τους τους αναρχικούς σιγά σιγά σπάει...


ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου