Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

Στην πρώτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αθηναίων, Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2011, είχαν τοποθετήσει μέσα στην αίθουσα των συνεδριάσεων 6 ασφαλίτες. Τους 4 τους είχαν τοποθετήσει στις πίσω θέσεις δεξιά και αριστερά…
Στην δεύτερη συνεδρίαση, που έλαβε χώρα την Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011, με θέμα έκτακτο αυτό των συμβασιούχων, ο Πρόεδρος κ. Μπέης μας κατήγγειλε ότι δήθεν ο δημοτικός σύμβουλος κ. Νικόλαος Μιχαλολιάκος συνοδευόταν από μπράβους και μάλιστα ένοπλους! Το αφήνουμε στην κρίση των αρμοδίων… Όμως, όταν ο κ. Μιχαλολιάκος πήρε τον λόγο τον διέψευσε λέγοντας ότι συνοδεύεται από φίλους του. Στην συνέχεια έκανε μία τοποθέτηση. Είπε ότι το Ελληνικό κράτος έχει ιδρυθεί τον Δεκέμβριο του 1821 στο όνομα της Αγίας Τριάδος και δεν είναι “λαϊκό κράτος”, εκτός εάν υπάρχει ο Ροβεσπιέρος με την γκιλοτίνα… Όταν πήρε τον λόγο η κα. Πορτάλιου για να τοποθετηθεί παρατηρήσαμε ότι η αίθουσα άρχισε σιγά-σιγά να αδειάζει.
Πρώτα έφυγαν μερικοί σύμβουλοι από το ΠΑΣΟΚ, μετά από την Ν.Δ., είδαμε τον κ. Ψινάκη να κρατιέται μετά βίας να μη σκάσει σε δυνατά γέλια, αλλά και από το προεδρείο να αποχωρούν οι κ.κ. Κωνσταντάρας και Σκιαδάς ακόμη και ο πρόεδρος Μπέης! Οι υπόλοιποι είτε χασμουριώντουσαν, είτε κουνούσαν συγκαταβατικά το κεφάλι τους, είτε είχαν ένα βλέμμα απελπισίας…
Στο τέλος, είχαν το θράσος να θέλουν να συζητήσουν για τον Άγιο Παντελεήμονα, εκτός ημερησίας διατάξεως και χωρίς καμμία προειδοποίηση! Είχαν φέρει κάποια άγνωστα σε εμάς άτομα ως κατοίκους και ο Κωνσταντίνου ήθελε να το παίξει υπερασπιστής των κατοίκων! Όπως ήταν φυσικό ο κ. Μιχαλολιάκος δεν τους έκανε το χατήρι να ομιλήσει σε μία κακοστημένη “δίκη” και τους αποχαιρέτησε, ενώ τσίριζε υστερικά ο Κωνσταντίνου “έξω οι φασίστες” εκείνος απάντησε “μέσα οι Πακιστανοί και οι Μπαγκλαντεσιανοί, καληνύχτα σας”!
«Υ»
ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ:
ΜIΧΑΛΟΛIΑΚΟΣ: …δεv πιστεύω ότι τo έγραψε τυχαία. Πιστεύω ότι τo έγραψε επίτηδες Iσταvμπoύλ και διαφωvώ vα ξoδευτεί oύτε έvα ευρώ γι αυτή τηv επίσκεψη, γιατί δεv πιστεύω στηv ελληvoτoυρκική φιλία.
ΠΔΣ 12 ΄Εγκριση για τη φιλοξενία του Δημάρχου Κωνσταντινούπολης κ. KADIR TOPBAS και Δημοτικής Αντιπροσωπείας, καθώς και για την πίστωση ποσού 3.500 € ΚΑΤΑ: Ν. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου