Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

Για δήθεν πορεία προς την πλατεία Εξαρχείων μετά την συγκέντρωση των Ιμίων, μιλούν στο διαδίκτυο προβοκάτορες και παρακρατικοί κύκλοι, προκειμένου να δημιουργήσουν κλίμα σύγχυσης και τρομοκρατίας για την μεγάλη Εθνικιστική συγκέντρωση.

Η συγκέντρωση της 29ης Ιανουαρίου 2011 στις 7μ.μ. στην Πλατεία Ρηγίλλης, η οποία οργανώνεται από την Επιτροπή Εθνικής Μνήμης, σε καμμία περίπτωση δεν έχει σκοπό να εξελιχθεί σε πορεία προς την πλατεία Εξαρχείων.

Διαψεύδουμε κατηγορηματικά την «είδηση» αυτή, η οποία κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο, την αναπαράγαγε μάλιστα και ο zougla.gr και πολλοί άλλοι ιστότοποι όπως το tvxs του Κούλογλου.

Ο σκοπός τους προφανής. Να δημιουργήσουν κλίμα συγχύσεως, να φοβίσουν τις χιλιάδες Έλληνες των πατριωτών και εθνικιστών που θα δώσουν το αγωνιστικό τους παρόν όπως κάθε χρόνο για να τιμήσουν τους 3 Ήρωες, που έπεσαν για να παραμείνει το Αιγαίο Ελληνικό εις τους αιώνες των αιώνων.
Άπαντες οι συναγωνιστές και οι συναγωνίστριες καλούνται σε εγρήγορση απέναντι στις βρώμικες προβοκάτσιες του συστήματος και των μισθοφόρων του, οι οποίοι φοβούνται όσο τίποτε άλλο την δυναμική παρουσία στους δρόμους του κέντρου των Αθηνών χιλιάδων εθνικιστών που θα ανεμίζουν Γαλανόλευκες διακηρύσσοντας την πίστη τους στην Μεγάλη Ελλάδα!
Προβοκάτορες και ψευτοεθνικιστές, ανθέλληνες και ρουφιάνοι σε διατεταγμένη υπηρεσία θα αποτύχουν παταγωδώς και η απάντηση θα δοθεί από χιλιάδες υπερήφανους άνδρες και γυναίκες στην πλατεία Ρηγίλλης το βράδυ της 29ης Ιανουαρίου 2011


http://xryshaygh.wordpress.com/2011/01/22/%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CE%BF%CF%87%CE%AE-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%BF%CE%BA%CE%AC%CF%84%CF%83%CE%B9%CE%B1-%CE%AC%CF%81%CF%87%CE%B9%CF%83%CE%B1%CE%BD-%CF%84%CE%B1-%CF%8C%CF%81%CE%B3%CE%B1%CE%BD/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου