Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

Με αφορμή την κατασκευή του φράκτη στον Έβρο

Τον τελευταίο καιρό έχει προκύψει μια έντονη διαμάχη σχετικά με την ηθική και πρακτική ορθότητα της κατασκευής ενός φράχτη μήκους 12 χιλιομέτρων στην περιοχή του Έβρου, με μόνο σκοπό την αποτροπή της λαθραίας εισόδου στη χώρα μας, αλλοδαπών πάσης φύσεως και προελεύσεως.
      Από πλευράς ηθικής, ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος είναι απολύτως σύμφωνος με τη συγκεκριμένη κατασκευή, αφού όλοι μας βιώνουμε τις ολέθριες συνέπειες της λαθρομετανάστευσης σε καθημερινή βάση. Από την άλλη πλευρά όμως, ως προς το πρακτικό μέρος, διατηρούμε συγκεκριμένες επιφυλάξεις. Σίγουρα δεν αρκεί ένα μικρό και πιθανώς προσπελάσιμο τείχος για να λειτουργήσει ως ο απόλυτος ανασταλτικός παράγοντας μιας ανεξέλεγκτης μεταναστευτικής πολιτικής. Ως Έλληνες εθνικιστές προτείνουμε τη ναρκοθέτηση απ' άκρου εις άκρον ολοκλήρου της συνοριακής γραμμής μας. Κι αυτό όχι μόνο για να εμποδίσουμε κάποιες στην πλειοψηφία τους ταλαίπωρες υπάρξεις να εισέλθουν στη χώρα μας, αλλά και για να εκμηδενίσουμε τον εξ Ανατολών πιθανό κίνδυνο αποβάσεως από την αντίπερα όχθη. Επίσης δεν πιστεύουμε ότι οι ξενόφερτοι τοποτηρητές της FRONTEX μπορούν να φέρουν κάποιο αποτέλεσμα και πολύ φοβούμεθα ότι ο ελληνικός λαός αδίκως θα πληρώσει τον επισιτισμό τους στη χώρα μας.
      Συνεχίζοντας, όπως όλοι γνωρίζουμε, το μεγαλύτερο πρόβλημα εντοπίζεται στο Αιγαίο. Τα ποτισμένα με το αίμα των προγόνων μας νησιά κύριοι των όποιων κυβερνήσεων, εκκλησιών και φιλανθρωπικών οργανώσεων, δεν είναι και δεν μπορούν να αποτελούν τεράστια κέντρα υποδοχής λαθρομεταναστών. Ίσως την επιτήρηση των θαλασσίων οδών μας θα πρέπει να αναλάβει το Πολεμικό Ναυτικό με πλήρη δικαιοδοσία, ακόμη και βυθίσεως οποιουδήποτε μη αδειοδοτηθέντος και υπόπτου πλοιαρίου. Τέλος ζητούμε τη θέσπιση νομοθεσίας, η οποία θα προβλέπει την επί τόπου τιμωρία και μάλιστα με συνοπτικάς διαδικασίας παντός δουλεμπόρου κι εκμεταλλευτή ανθρωπίνων ψυχών.
     Καταλήγοντας, ευκόλως μπορεί να συμπεράνει κανείς ότι όταν οι 'Ελληνες θέλουν να βρουν μια λύση έστω και σε ακραία προβλήματα, μπορούν να τα καταφέρουν, αρκεί να ξεφύγουν από μικροαστικές αντιλήψεις περί φασισμού και ακραίων ιδεολογιών, συμπλέγματα που δημιούργησαν στον ελληνικό λαό, αυτοί που έφεραν την πατρίδα μας σε αυτή την κατάσταση. 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου