Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Αλέν Μπαντιού: Ο διασημότερος εν ζωή γάλλος φιλόσοφος: Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

ΑΛΕΝ ΜΠΑΝΤΙΟΥ: ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ – ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ «Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠ΄ Ο,ΤΙ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ»
Η νεοελληνική κοινωνία κυοφορεί επώδυνα κάτι καινούργιο με εσωτερικές ανισορροπίες, εκτιμά ο Μπαντιού. Εμποδίζεται όμως από την τριβή του σύγχρονου με τους «παράδοξους αρχαϊσμούς». «Είναι εντυπωσιακό να βλέπουμε ότι παντού η απάντηση των κρατών, των κυβερνήσεων, των κυρίαρχων πολιτικών δυνάμεων είναι πανομοιότυπη- πρέπει να σώσουμε το σύστημα. Κανείς δεν έχει άλλη ιδέα εκτός από το να σώσουμε το σύστημα» λέει ο Αλέν Μπαντιού
- Εχετε επισκεφθεί πολλές φορές την Ελλάδα. Πώς κρίνετε την ελληνική νοοτροπία;
«Η Ελλάδα αποτελεί έναν ιδιαίτερο συνδυασμό μοντερνισμού και αρχαϊσμού. Θα ήταν λάθος να λέγαμε ότι οι Έλληνες παραμένουν δέσμιοι της παράδοσης, όμως υπάρχουν παραδοσιακά χαρακτηριστικά που είναι πιο έντονα στην Ελλάδα απ΄ όσο στη Γαλλία. Ο εθνικισμός είναι σαφέστατα πιο έντονος στην Ελλάδα. Για έναν Γάλλο είναι εντυπωσιακή η θέση της θρησκείας που παραμένει πολύ σημαντική και δεν είναι διαχωρισμένη από το κράτος, ούτε στα χαρτιά ούτε στην πράξη. Την ίδια στιγμή, η ελληνική είναι μια σύγχρονη κοινωνία. Η Ελλάδα με ενδιαφέρει διότι έχει βαθιές αντιφάσεις. Επιπλέον, την πλήττει η κρίση με εξαιρετική ένταση. Από όλα αυτά κυοφορείται κάτι καινούργιο…”

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΙΞΑΝ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥΣ

ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ 9000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΕΚΛΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΜΝΗΜΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ.

9000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΙΞΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΥΨΩΣΑΝ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΤΟ 7 ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΛΑΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ΑΠΛΥΤΟΙ.
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕ ΦΥΓΑΝΕ ΠΟΤΕ.
ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΜΑΖΙ. ΕΝΩΜΕΝΟΙ.

ΤΩΡΑ 9000 , ΑΥΡΙΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 20.000.

ΤΑ ΛΑΣΠΟΛΟΥΤΡΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΛΕΟΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΑΝΟΥΝ.
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΝΩΣΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΕΝΩΣΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ "ΦΑΣΙΣΤΕΣ". ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ "ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ". ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ.

ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.

ΕΛΛΗΝΕΣ.
ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

Oικονομικό Αδιέξοδο.


Μα δεν έιναι λογικό να έφτανε η Ελλάδα σε οικονονικό αδιέξοδο;; Η απόλυτη κυριαρχία του ιδωτικού μονοπωλείου καθώς και η κάθε μορφής τοκογλυφία μας έφτασε εδώ που είμαστε.
Χρέη ατελείωτα (αφού σε περίπτωση που δεν έρθει στην εξουσία εθνικιστική κυβέρνηση δεν θα ξεχρέωσουμε με τίποτα) που με σύντομους υπολογισμούς βλέπει κάποιος ξεκάθαρα πως δε φύγουν μέχρι το 2040..Μιλάμε για 30 χρόνια χρέος. Μα θα μου πεί κάποιος άλλα λένε. Λογικό δεν έιναι;; Τι θα πούνε;; Πως σε 30 χρόνια(και αν) θα ξεχρεώσουμε;

Είναι άποψη μου πως η εθνικοποίηση των μονοπωλείων (που από τα κέρδη τους το κράτος λόγω της φοροδιαφυγής δεν παίρνει τίποτα) και καθώς και η ύπαρξη ορίων στο κεφάλαιο που μπορεί να έχει κάποιο φυσικό ή νομικό πρόσωπο θα γλύτωνε την Ελλάδα από ένα μεγάλο αριθμό χαμένων χρημάτων.
Επιπλέον, ας αναλογιστούμε αιώνες τώρα ποιος τομέας της οικονομίας προόδευε στην Ελλάδα... ΜΑ Η ΓΕΩΡΓΙΑ, Η ΑΛΙΕΙΑ ΚΑΙ Η ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ αίωνες τώρα στήριζαν την Ελλάδα. Γιατί λοιπόν τώρα να τα απομακρύνουμε όλα αυτά απο το προσκήνιο και προσπαθούμε να δημιουργήσουμε μια εταιρική και βιομηχανική χώρα από το πουθένα (εκτός φυσικά του ότι είναι αδύνατο αυτό αφού οι φόροι για τις βιομηχανίες είναι υψηλοί). Έτσι, με τη διάθεση ενός σεβαστού ποσού για τον εκσυγχρονισμό των προαναφερθέντων τομέων της οικονομίας θα οδηγήσει την οικονομία της Ελλάδα σε ανάκαμψη.


Ωστόστο βέβαια, οι κυβερνώντες δεν ακούνε κανέναν παρά μόνον τα αυτάκια τους αφού όλα τα παραπάνω αναφέρθηκαν πρώτη φορά από τη ΧΑ. Γιατί όμως να ακούσουν τη Χρυση Αυγή ;; Ένα "φασιστικο" και "ναζιστικό" κίνημα; Η ΛΑΣΠΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΑΓΡΑΦΩΝ φταίει για αυτό. Που στρέφουν τον κόσμο εναντίον μας.


Η ΧΑ στις θέσεις της αναφέρει συγκεκριμένα :


"Εξυγίανση του τραπεζικού και χρηματιστηριακού συστήματος. Πάταξη της κερδοσκοπίας, της τοκογλυφίας και του καθεστώτος των μεσαζόντων. Εθνικοποίηση των μονοπωλίων. Εφαρμογή ορίου κατοχής κεφαλαίου ή μέσων παραγωγής, από άτομα ή ομάδες συμφερόντων, ώστε να μην μπορούν αυτά να επηρεάζουν την πορεία της Εθνικής Οικονομίας. Καταγγελία και επαναδιαπραγμάτευση όλων των χαριστικών συμβάσεων με πολυεθνικές εταιρείες. Οι ξένες επενδύσεις επιτρεπτές μόνο σε ασφαλή για την ανεξαρτησία της Οικονομίας μας επίπεδα, και με υποχρεωτικές κοινωνικές παροχές. Εκμετάλλευση των Ελληνικών πλουτοπαραγωγικών πηγών με κριτήριο το εθνικό συμφέρον. Κίνητρα για την ανάπτυξη Ελληνικών παραγωγικών μονάδων, με προτεραιότητα στις παραμεθόριες περιοχές, καθώς και για τη βελτίωση των προϊόντων και την προώθηση των εξαγωγών. Ιδιοκτησία μόνο για τους Έλληνες. Κράτος δικαίου, Ελληνοκεντρικό και Φιλολαϊκό." (XA θέσεις )

Αλλά που αυτό το κράτος..........

ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΗΡΘΕ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΑΣΥΛΟΥ.


“ΤΩΡΑ ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ ΤΟ ΑΣΥΛΟ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΚΑΙ ΣΑΜΑΡΑΣ…”: Τελικά, παρά τα όποια προβλήματα (που γιγαντώνονται), η Ελλάδα παραμένει μια πολύ ενδιαφέρουσα χώρα, στην οποία κανένας δεν πλήττει. Ειδικά, όποιος ασχολείται με την πολιτική. Άγριος, λοιπόν, καυγάς ξέσπασε σήμερα μεταξύ των δύο –εκ των τριών- κομμάτων της κεντροδεξιάς παράγκας, με μήλον της έριδος την κατάθεση πρότασης νόμου στη Βουλή, για την κατάργηση του πανεπιστημιακού ασύλου. Τις προηγούμενες ημέρες, μόλις ξέσπασε ο σάλος με την εισβολή των λαθρομεταναστών στη Νομική, ο πρόεδρος της ΝΔ «πρόλαβε» και ζήτησε πρώτος την νομοθετική κατάργηση του ασύλου, και διαβεβαίωσε ότι τις επόμενες ημέρες θα καταθέσει σχετική πρόταση νόμου στη Βουλή. Αλλά, σήμερα τον… πρόλαβε ο έτερος Καππαδόκης της παράγκας, ο γνωστός… ζαβολιάρης Γιώργαρος Καρατζαφέρης, και κατέθεσε πρώτος αυτός την πρόταση στη Βουλή.  Ακολούθησαν σκηνές απείρου κάλλους στις τηλεοπτικές οθόνες, με εκπροσώπους των δύο… κομμάτων (που βρίσκονται σε… κώμα) να τσακώνονται για το ποιος είχε την… πατρότητα της ιδέας.
Λες και η ΝΔ δεν ήταν τόσα χρόνια στην εξουσία από το 1974 μέχρι σήμερα, για να καταργήσει το άσυλο. Γιατί άραγε δεν το κατήργησε; Και μη μας πουν κάποιοι ότι άλλη ΝΔ ήταν μέχρι το 2009 κι άλλη ΝΔ είναι η σημερινή υπό τον Α. Σαμαρά. Μπα; Ο Α. Σαμαράς δεν ήταν ο πανίσχυρος υπουργός Εξωτερικών από το 1990 ως το 1993. Γιατί δεν ανέλαβε καμιά πρωτοβουλία; Δεν ήταν αρχηγός πολιτικού κόμματος για 7 ολόκληρα χρόνια; Γιατί δεν κατέθεσε μια πρόταση νόμου; Τώρα το θυμήθηκε; Μη μας δουλεύεται κύριε Σαμαρά!
Ο Καρατζαφέρης δεν ήταν βουλευτής της ΝΔ, διαθέτων μάλιστα και δικό του τηλεοπτικό κανάλι; Γιατί δεν πήρε καμιά πρωτοβουλία για το θέμα του ασύλου; Δεν είναι αρχηγός κόμματος εδώ και 10 χρόνια; Γιατί θυμήθηκε να καταθέσει πρόταση νόμου τον 10ο χρόνο; Και μη μας πουν ορισμένοι ότι δεν υπήρξαν οι αφορμές. Τόσα και τόσα επεισόδια έγιναν μέσα στα πανεπιστήμια. Αλλά, τα προηγούμενα χρόνια το ’παιζε θαυμαστής του… Κάστρο και του… Τσε Γκεβάρα και φοβόταν μήπως δυσαρεστήσει τους αριστερούς. Τώρα είδε εκλογές και το ξαναπαίζει πατριώτης. Μη μας δουλεύεται κι εσείς κύριε Καρατζαφέρη! Ποια είναι η πραγματικότητα; Όσο και να σκοτώνονται για τις ψήφους των αγανακτισμένων Ελλήνων οι κεντροδεξιοί παραγκίτες, «φανατικοί μνημονιακοί» και «δήθεν αντιμνημονιακοί», το… πουλάκι (οι ψήφοι εν προκειμένω) έχει βγάλει φτερά και πέταξε. Τζάμπα λοιπόν κοκορομαχούν. Δεν πείθουν, πώς να το κάνουμε;
ΠΗΓΗ 


(kaio-menos)
Μα γιατί όμως να φέρουν αντίρρήση τόσα χρόνια. Λες και δεν τους βόλευε η κατάσταση. Ειδικά τη Ν.Δ αφού όσο ήταν στην κυβέρνηση και μέτα τα επεισόδια με τον αναρχικό Αλέξη Γρηγορόπουλο φυσικά και το θεώρησε σαν μία ευκαιρία να βελτιώσει την εικόνα της αφού επιτρέποντας στους αναρχικούς να σπάζουν τα πάντα, αφού καταλάγιασε η λίγο ο θόρυβος πιάσανε πολλούς από δαύτους. Ωστόσο δεν τους ήρθε όπως θέλανε.
Γιατί ακόμα δεν κάνανε τίποτα άλλο;; Γιατί τα εθνικά θέματα και κυρίως τα θέματα ασφάλειας είναι ελάσσονος σημασίας για αυτούς. Διότι για θέμα ασφάλειας πρόκειται το άσυλο στα πανεπιστήμια, αφού μετα το 1974 και την εισβολή και κατάληψη του πολυτεχνείου από τους φοιτητές της μαριχουάνας και της μπύρας το άσυλο μετατράπηκε σε "χαρτί" ασφαλείας για όλους τους εγκληματίες. 
Πόσοι πρυτάνεις ζητούν απεγνωσμένα την άρση του διότι τα έκτροπα που βλέπουν τους κάνουν να αηδιάζουν.
Είναι κοινό μυστικό εξάλλου το γεγονός πως μέσα στα πανεπιστήμια/πολυτεχνεία η διακίνηση των ναρκωτικών είναι ένα συνηθισμένο φαινόμενο ενώ η διακίνηση μαριχουάνας ή όπως το λένε "μαύρου" γίνεται ελεύθερα αφού δε θα τους πει κανένας τίποτα.
Είναι λοιπόν επιτακτική η ανάγκη της άρσης του ασύλου στα πανεπιστήμια ( κάτι που η Χ.Α από τη δημιουργία της στηρίζει) μπας και αισθανθούμε λίγο περισσότερο ...χμ..ασφάλεια....

 

Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

AKOYΣΤΕ ΤΩΡΑ!



ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Mεταφορά των καταληψείων της Νομικής σε άλλο κτίριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι καταληψείες της νομικής θα μεταφερθούν σε άλλο κτίριο στο κέντρο της Αθήνας.
Σύμφωνα με τη σελίδας της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ το κτίριο αυτό θα βρίσκεται κοντά στο Πολυτεχνείο, περιοχή γνωστή για το μεγάλο αριθμό μεταναστών, την αυξημένη πορνεία και τη διακίνηση ναρκωτικών.
Και ρωτάω, ποιο το ώφελος; Κανένα απολύτως. Αντιθέτως, θα είναι ακόμα χειρότερα η κατάσταση αφού η μετακίνηση λαθομεταναστών σε μία τέτοια περιοχή θα δώσει κάλλυψη και στους υπολοίπους που ζουν εκεί, ενώ ο χώρος εκείνος θα μετατραπεί σε ένα τεράστιο μπουρδέλο αφού πουτάνες και νταβατζήδες θα βρίσκουν προστασία εκεί. Ενώ η διακίνηση ναρκωτικών απλά θα φτάσει στο αποκορύφωμα τις μέρες αυτές.
ΖΗΤΩ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΑΜΕΣΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΗΡΘΑΝ.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΡΟ ΝΑ ΖΗΤΟΥΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΛΠ. ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΣΠΑΣΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ.


ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

ΠΑΠΑΡΟΚΑΤΑΛΗΨΙΕΣ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ: ΔΕΝ ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΔΩ.


Η δήλωση του εκπροσώπου τον γαμιδίων καταληψίων της Νομίκης Αθηνών είναι η εξής παρακάτω: 

"Δεν κάνουμε πλάκα. Δεν θα φύγουμε από εδώ αν δεν μας αποδώσετε την Ελληνική Ιθαγένεια, σπίτι κατά προτίμηση στο Ψυχικό ή την Εκάλη καθώς και 550.000 ευρώ στον κάθε έναν από εμάς για τα πρώτα μας έξοδα και τέλος, πτυχίο της Νομικής Αθηνών. Δεν ήταν, όπως καταλαβαίνετε, καθόλου τυχαία η επιλογή της Νομικής Αθηνών για τον αγώνα υπέρ των δίκαιων αυτών αιτημάτων μας. Είμαστε αποφασισμένοι να πεθάνουμε για να γίνουμε δικηγόροι, δικαστές, συμβολαιογράφοι, καθηγητές της Νομικής, υπουργοί  και πρωθυπουργοί της χώρας σας. Είναι δικαίωμα μας που δεν μπορείτε να μας το στερήσετε. Το λέει και η Κούρτοβικ, το λένε επίσης οι οργανώσεις: «Απελάστε τον Ρεαλισμό», «Κίνηση Ενωμένοι κατά του Καλαμποκιού και της IQ Απειλής», η δημοτική σύμβουλος της παράταξης «Ανοιχτοί Κώλοι» Μαρία Κανελλοπούλου, ο δημοτικός σύμβουλος της «ΑΝΕΡΑΣΤΥΑ» Πέτρος Κωνσταντίνου, το «Δίκυκλο για τα Πολίτικα και Σμυρναίικα Σουτζουκάκια», «η Νεολαία του ΣΥΝθεσάιζερ» η «Αντισυλληπτική Κοίμηση» κ.α. Επαναλαμβάνουμε ότι δεν κάνουμε καθόλου πλάκα. Θα πεθάνουμε με μία λάθος κίνηση σας."

Και τώρα πρέπει να ρωτήσω εγώ. Σε τι φταίμε εμείς να μπούμε μέσα και να τους πετάξουμε όλους έξω και να τους διαλύσουμε.
ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΕΚΔΙΩΧΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.
ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΝΟΜΙΚΗ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΕΝΩ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΗΔΗ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΑΦΟΥ ΠΛΕΟΝ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΠΤΥΧΙΟ ΣΤΗΝ ΔΙΑΡΡΗΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΑΦΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ 20 ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ.
Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΑΠΡΟΧΩΡΗΤΟ.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΑΤΕ.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗ ΧΩΡΑ.
2.225.000 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΤΟ 22%(!) ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.
ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ.


Και στο τέλος φυσικά θεωρείται η Χ.Α ως φασιστικό και ρατσιστικό κίνημα που απαιτεί το λογικό.ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΙ "ΦΑΣΙΣΤΑΣ" ΕΠΕΙΔΗ ΕΠΙΘΥΜΩ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΤΕ   Ν Α Ι  .
 ΕΙΜΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΤΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ.


EKΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΙΜΙΑ

ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΩΡΑ

Μέσα από το Indymedia μας απειλούν κιόλας τα αναρχοάπλυτα αναρχοναζίδια.


Εκτοξεύουν απειλές για συναγωνιστές. Σας παραθέτω το κείμενο που γράψανε για τον συναγωνιστή μας.

"koitaxte to hroa!!!xaxaxa
to malakismeno pou apoikonizete stn fotografia tou sto fb einai o ****** kai menei stn larisa. spoudazei sto tei 2o etos kai summetexei energa osan kavlomenos ston patriotiko syndesmo kai epishs kanei tsimpoukia ston asterio xamo proedro tou patriotikoy sundesmou. oi simaies itane kremasmene kai paratimenes ekso apo to steki kai an fusouse ligo tha ts epernai o aeras ostoso ts pire to aspondulo kai nomizei oti einai kai ethnikistis me arxidia!!! opou ton vreite tsakiste ton!!!"


ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΓΑ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟΙ.


ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΑΠΟΥΝΙΑ.


ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΑΝΑΡΧΕΣ ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΠΕΙΛΕΣ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΕΙΣΤΕ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΙ. ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΔΕ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ :




ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ


ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΦΑΛΑΓΓΑΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

  Δράση της ΦΕΝ στη Λάρισα.





Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΚΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ(!) ΣΤΟ FACEBOOK


Που είμαστε και που θα καταλήξουμε...

Διαβάζοντας σχόλια πάνω σε μια καταγγελία της σελίδας είδα πως η απορία των περισσοτέρων είναι ότι Πως και υπάρχει τέτοια σελίδα και πόσα μέλη έχει. Αυτό που έχω να πω εγώ είναι να μην τσατιζεστε για το πόσα μέλη έχει η ομάδα, ουτε καν για το ότι υπάρχει. Να τσατιζεστε με τους δικούς μας τους θολόπροοδευτικούς και ψευτοκουλτουρομπινεδες που μας φτάσαν σε τέτοια κατάσταση ώστε να έχουν τέτοιο θράσος οι μαϊμούδες να φτιάξουν σελίδα.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ! ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΧΟΥΝΕ!
  
 ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.
Ζητούν πλέον πράγματα και μέσα από το διαδίκτυο. 

Η λύση είναι μία. ΑΠΕΛΑΣΗ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ. 


 

ΔΙΩΞΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ Χ.Α

Διώξεις κατά της Χ.Α ζητάει ο συνασπισμός.
Χαρακτηριστικά το δημοσίευμα της εφημερίδας ΑΥΓΉ αναφέρει

“Η ατιμωρησία έχει αποθρασύνει τη Χρυσή Αυγή, μια επικίνδυνη οργάνωση ρατσιστικής προπαγάνδας και βίας. Μετά την παρουσία σωματοφυλάκων και τους ναζιστικούς χαιρετισμούς Μιχαλολιάκου στο δημοτικό συμβούλιο της Αθήνας” “…Υπάρχει όμως ένα άμεσο ζήτημα. Η Χρυσή Αυγή θα συνεχίσει να εγκληματεί ανενόχλητη; Οι πλατείες Αγίου Παντελεήμονα και Αττικής θα παραμένουν άβατα; Τώρα πρέπει να μπει φρένο στις φασιστικές δράσεις, να τιμωρηθούν οι ένοχοι και ν’ αποδοθούν οι πλατείες σ’ όλο τον κόσμο. Επιτέλους, η αριστερά πρέπει να κινητοποιηθεί” καταλήγει η επικεφαλής της Ανοιχτής Πόλης.”

καθώς και..

«Ο ναζιστικός χαιρετισμός του χρυσαυγίτη δημοτικού συμβούλου Ν. Μιχαλολιάκου δεν ήταν απλά “γραφικός”, όπως σχολιάστηκε κατά τη διάρκεια του Δημοτικού Συμβουλίου, όσο και αν ο ίδιος χαμογελούσε αυτάρεσκα και ειρωνικά. Συμπύκνωνε την κορύφωση ενος βίαιου ρατσιστικού παροξυσμού με άξονα τη δράση της Χρυσής Αυγής στην περιοχή του Αγ. Παντελεήμονα, απο το κλείσιμο της παιδικής χαράς για να μην παίζουν τα μεταναστόπουλα μέχρι τα κυνηγητά προσφύγων και την τρομοκράτηση προοδευτικών κατοίκων. Και όλα αυτά, πάντα, με την ευθεία ή κεκαλυμμένη κρατική και αστυνομική ανοχή…»

Mάλλον οι κατήγοροι της Χ.Α δεν είδαν καλά τι συνέβη διότι από τη στιγμή που διαβάζω για ανοχή μου σηκώνεται και η τρίχα δηλαδής.
Τα ΜΑΤ που πετούσαν δακρυγόνα στην εκκλησία μάλλον δεν τους συνέφερε να τα δουν..
Με κάνει και γελάω αυτή η ανθελληνιστική επίθεση των συνασπιστών στη Χ.Α διότι οι άνθρωποι βλέπουν ότι η κυριαρχία τους στον Ελληνικό χώρο με τα τσιράκια τους τους αναρχικούς σιγά σιγά σπάει...


ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ. ΖΩΑ. ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΗ ΝΟΜΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ;; ΚΑΙ ΠΩΣ;; ΜΕ ΤΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΝΑΡΧΟΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΓΡΑΙΚΥΛΩΝ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΤΟΥΣ.
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΕΧΕΙ ΚΟΥΡΑΣΕΙ Η ΟΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.




Πλεον άλλη λύση δεν υπάρχει. Η απέλαση όλων αυτών και η υιοθέτηση λύσεων τύπου Ιταλίας.
Μα αλλιώς δε θα σωθούμε.
ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΘΟΛΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΨΕΥΤΟΚΟΥΛΤΟΥΡΟΜΠΙΝΕΔΕΣ.
ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΩ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ.
ΗΛΙΘΙΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΑΤΕ ΖΩΑ. ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΑΠΟΥΝΙΑ.
ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΕΣΑΣ ΘΑ ΣΦΑΞΟΥΝ ΠΡΩΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ.
ΔΕ συμπαθούν κανέναν παρά μόνον τον ίδιο τους τον εαυτό, και μπροστά στο δικό τους συμφέρον είναι ικανοί να κάνουν τα πάντα.


Είναι καιρός για τους πραγματικούς Έλληνες να διοικήσουν αυτό το μπουρδέλο.

ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ξενοδοχείο λαθρομεταναστών η Νομική – Γιατί δεν τους παίρνουν στα σπίτια τους οι «αντιρατσιστές»;

Στη φωτογραφία φαίνεται ξεκάθαρα πως οι εν λόγω μετανάστες ούτε πεινασμένοι είναι, ούτε ρακένδυτοι… μια χαρά καλοντυμένοι και καλοταϊσμένοι είναι, γι’ αυτό ας αφήσουν τα παραμύθια οι δήθεν «επαναστάτες» που θέλουν να μετατρέψουν την Ελλάδα σε πολυεθνική μπανανία.

ΓΡΑΙΚΥΛΕ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ

ΚΑΡΙΟΛΗ Θεοδωράκη με την ανθελληνική εκπομπή σου.
Προκαλείς με τις εκπομπές σου και με τις συνεντεύξεις που παίρνεις. Μάλλον πρώτους από όλους απο την ΠΑΤΡΙΔΑ θα πρέπει να εκδιωχθούν αυτοί οι οποίοι επί πληρωμή πλέον αποδέχονται και στηρίζουν παντού τους λάθρο.

Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

Στην πρώτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αθηναίων, Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2011, είχαν τοποθετήσει μέσα στην αίθουσα των συνεδριάσεων 6 ασφαλίτες. Τους 4 τους είχαν τοποθετήσει στις πίσω θέσεις δεξιά και αριστερά…
Στην δεύτερη συνεδρίαση, που έλαβε χώρα την Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011, με θέμα έκτακτο αυτό των συμβασιούχων, ο Πρόεδρος κ. Μπέης μας κατήγγειλε ότι δήθεν ο δημοτικός σύμβουλος κ. Νικόλαος Μιχαλολιάκος συνοδευόταν από μπράβους και μάλιστα ένοπλους!

IMIA- ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ



ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΚΕΙ.
ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Για δήθεν πορεία προς την πλατεία Εξαρχείων μετά την συγκέντρωση των Ιμίων, μιλούν στο διαδίκτυο προβοκάτορες και παρακρατικοί κύκλοι, προκειμένου να δημιουργήσουν κλίμα σύγχυσης και τρομοκρατίας για την μεγάλη Εθνικιστική συγκέντρωση.

ANAΡΧΙΚΟΙ


Αναρχόμουτρα 15 χρόνια φωνάζετε σαν ζώα "Φασίστες Κουφάλες έρχονται κρεμάλες"! Ζώα σας περιμένουμε, αλλά σαν κλασσίκες κότες που είστε κρύβεστε πίσω από το δάχτυλο σας και δε μιλάτε.


Πρώτοι εσείς οι γραίκυλοι θα πρέπει να εκδιωχθείτε από την πατρίδα. 
Ταξίδι αναψυχής στη Μακρόνησο θα πρέπει να πάτε για ακόμη μία φορά. Αλλά κανείς δε βλέπει πόσο κακό κάνετε στη χώρα αυτή.
ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΣΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΕΣΑΣ. ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ.
ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΛΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ. 
Ρίχνετε στη φωτιά ελληνικές σημαίες. ΣΥΜΒΟΛΑ ΠΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΕΘΑΝΑΝ ΓΙΑ ΑΥΤΑ.
Για αυτά που απεχθάνεστε θα χαθείτε και εσείς. Να είστε σίγουροι.

ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Η Πατρίδα μας ζει σε ένα καθεστώς μιας ξεκάθαρης δικτατορίας, μιας χούντας της πλουτοκρατίας και των πρώην κομμουνιστών, που σήμερα έγιναν σοσιαληστές

Έχουν στα χέρια τους όλα τα ΜΜΕ, οι περισσότεροι δημοσιογράφοι είναι δικοί τους, τρομοκρατούν τους πάντες και εμείς οι Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής έχουμε νοιώσει σκληρά στο πετσί μας αυτήν την δικτατορία με τις διώξεις, τις σκευωρίες, τις συκοφαντίες και την συνωμοσία της σιωπής. Στα κανάλια αποφεύγουν να καλούν εκπροσώπους της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ακόμη και όταν μιλούν για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Με αφορμή την κατασκευή του φράκτη στον Έβρο

Τον τελευταίο καιρό έχει προκύψει μια έντονη διαμάχη σχετικά με την ηθική και πρακτική ορθότητα της κατασκευής ενός φράχτη μήκους 12 χιλιομέτρων στην περιοχή του Έβρου, με μόνο σκοπό την αποτροπή της λαθραίας εισόδου στη χώρα μας, αλλοδαπών πάσης φύσεως και προελεύσεως.