Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

ΛΑ.Ο.Σ. – Δεν ξέρουν τι τους γίνεται! «Τιμούν» τον Γρίβα, τιμώντας την συμφωνία της… Ζυρίχης!

«Τον Οκτώβριο του 1959 πραγματοποιήθηκε στη Ρόδο συνάντηση του Αρχιεπισκόπου Μακαρίου και του Στρατηγού Διγενή, για να αρθούν οι διαφωνίες που προέκυψαν ανάμεσα στους δύο άνδρες σε σχέση με τις Συμφωνίες Ζυρίχης-Λονδίνου. Ο Διγενής αλλά και μεγάλη μερίδα των αγωνιστών δεν ήταν ικανοποιημένοι από αυτές τις Συμφωνίες. Ο Αρχηγός της ΕΟΚΑ διαφωνούσε έντονα και στο θέμα της ανεξαρτησίας και ιδιαίτερα στο θέμα της εδαφικής έκτασης των Βρετανικών Βάσεων…»
Το μνημονιακό τηλε-κόμμα (εσχάτως και… τηλε-πτώμα) ανακοίνωσε τα εξής: ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΝΗΜΗΣ ΚΑΙ ΧΡΕΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΓΡΙΒΑ-ΔΙΓΕΝΗ: Εκδήλωση Μνήμης και Χρέους στην προσφορά του αείμνηστου Στρατηγού ΓΡΙΒΑ ΔΙΓΕΝΗ και του αγώνα της ΕΟΚΑ με αφορμή τα 50 χρόνια της Ανεξαρτησίας της Κύπρου, διοργανώνει την Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011 και ώρα 12:00 το μεσημέρι, ο “Σύλλογος Εθνικής Μνήμης και Χρέους: ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΓΡΙΒΑΣ-ΔΙΓΕΝΗΣ”. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο του ΛΑ.Ο.Σ. (Καλλιρρόης 52) με ομιλητές τους κ. Ηλ. Πολατίδη Βουλευτή Σερρών ΛΑ.Ο.Σ. (Πρόεδρο Συλλ. ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΓΡΙΒΑΣ-ΔΙΓΕΝΗΣ). Και Κ. Αϊβαλιώτη Βουλευτή Β΄ Αθηνών και Εκπρόσωπο του ΛΑ.Ο.Σ (Γ.Γ. Συλλ. ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΓΡΙΒΑΣ-ΔΙΓΕΝΗΣ).
1ον) Είναι ΥΒΡΙΣ για τον τιτάνα Γ. Γρίβα-Διγενή, να κάνει υποκριτικές εκδηλώσεις προς τιμήν του ο ίδιος άνθρωπος που έχει προτείνει σε όχι πολύ μακρινό χρόνο ως λύση του Κυπριακού την «διπλή ένωση» (δηλαδή την ένωση του ελεύθερου τμήματος με την Ελλάδα και του κατεχόμενου με την Τουρκία – αυτή είναι πάγια στρατηγική επιδίωξη της Τουρκίας)!!!
2ον) Είναι διπλή ΥΒΡΙΣ για τον τιτάνα Γ. Γρίβα-Διγενή, να κάνει υποκριτικές εκδηλώσεις προς τιμήν του, ο ίδιος άνθρωπος που με συνέντευξή στον ΑΝΤ 1 στις 29/01/2009 και με αφορμή την ομολογία Τούρκου που συμμετείχε ως στρατιώτης στην εισβολή στην Κύπρο το 1974 ότι είχε σκοτώσει αιχμαλώτους, ζήτησε από την ελληνική κυβέρνηση «να κάνει κάτι», γιατί «αυτός μπορεί να σκότωσε εκτός από Κύπριους και Έλληνες». Δηλαδή άλλο οι Κύπριοι, άλλο οι Έλληνες σύμφωνα με τον πολυπράγμονα αρχηγό του τηλε-πτώματος!!!
3ον) Είναι τριπλή ΥΒΡΙΣ για τον τιτάνα Γ. Γρίβα-Διγενή, να κάνει υποκριτικές εκδηλώσεις προς τιμήν του, ο ίδιος άνθρωπος που με κάθε ευκαιρία υμνεί τον αμερικανοκομμουνιστή Χριστόφια και τον… πατριωτισμό του. Είναι γνωστός ο προδοτικός ρόλος του κόμματος που σήμερα ηγείται ο Χριστόφιας, του εθνοπροδοτικού ΑΚΕΛ, στην εθνεγερσία του ελληνικού λαού (1955-1959), όπως επίσης είναι γνωστό ότι η οργάνωση της οποίας ηγείτο ο τιτάνας Γ. Γρίβας-Διγενής ΕΚΤΕΛΟΥΣΕ τους προδότες του ΑΚΕΛ.
4ον) Είναι τετραπλή ΥΒΡΙΣ για τον τιτάνα Γ. Γρίβα-Διγενή, να κάνει υποκριτικές εκδηλώσεις προς τιμήν του κάποιο οποιοδήποτε κόμμα, όχι την 1η Απριλίου –που ήταν της ΕΟΚΑ η αρχή- αλλά στην επέτειο της ανεξαρτησίας της Κύπρου! Ο τιτάνας Γ. Γρίβας-Διγενής, άσχετοι, ανερμάτιστοι και ανιστόρητοι σαλταδόροι του τηλε-πτώματος, δεν αγωνίστηκε για την ψευδεπίγραφη «ανεξαρτησία της Κύπρου», αλλά για την ΕΝΩΣΗ της νήσου με την μητέρα-Ελλάδα και μόνο γι’ αυτήν.
Κατά τα άλλα, φέτος, με καθυστέρηση πολλών χρόνων, το τηλε-πτώμα του Μνημονίου θυμήθηκε εκτός από τα Ίμια και τον Γ. Γρίβα-Διγενή. Να δούμε ποιους άλλους θα θυμηθεί ακόμα. Για να’ χουνε να λένε τα δύσμοιρα τα «ακροδεξιά» του παπαγαλάκια, ότι κάνουν… εθνικό αγώνα. Ρε ούστ κομματόσκυλα…
(ΥΓ): Ένα μικρό ανθολόγιο των κατά καιρούς δηλώσεων του αρχηγού του μνημονιακού τηλε-πτώματος υπέρ Χριστόφια:
«Αυτή τη στιγμή, ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας δίνει το δικό του αγώνα επάνω στο ριγκ. Πρέπει όλοι να είμαστε δίπλα του, να τον αβαντάρουμε, να φωνάζουμε, να τον εμψυχώνουμε». «Ο Δημήτρης Χριστόφιας είναι ένας ιδιαίτερα ευγενής άνδρας και φυσικά μεγάλος πατριώτης. Πιστεύω ότι ανοίγονται νέες ημέρες αισιοδοξίας για την επίλυση του Κυπριακού». «Αυτό που επιχειρεί ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, ο κ. Δημήτρης Χριστόφιας, δεν είναι περίπατος. Εμείς υποχρεούμεθα να στηρίζουμε τις πρωτοβουλίες του, τις ενέργειές του και τις μεθόδους που επιλέγει». «Εκφράζω την πεποίθηση, ότι ο πατριωτισμός του Δημήτρη Χριστόφια και η ευφυΐα του, θα τον βοηθήσουν να περάσει μέσα από τις συμπληγάδες που δημιουργεί το βαθύ κράτος στην Τουρκία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου