Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

ΛΑ.Ο.Σ. – Δεν ξέρουν τι τους γίνεται! «Τιμούν» τον Γρίβα, τιμώντας την συμφωνία της… Ζυρίχης!

«Τον Οκτώβριο του 1959 πραγματοποιήθηκε στη Ρόδο συνάντηση του Αρχιεπισκόπου Μακαρίου και του Στρατηγού Διγενή, για να αρθούν οι διαφωνίες που προέκυψαν ανάμεσα στους δύο άνδρες σε σχέση με τις Συμφωνίες Ζυρίχης-Λονδίνου. Ο Διγενής αλλά και μεγάλη μερίδα των αγωνιστών δεν ήταν ικανοποιημένοι από αυτές τις Συμφωνίες. Ο Αρχηγός της ΕΟΚΑ διαφωνούσε έντονα και στο θέμα της ανεξαρτησίας και ιδιαίτερα στο θέμα της εδαφικής έκτασης των Βρετανικών Βάσεων…»
Το μνημονιακό τηλε-κόμμα (εσχάτως και… τηλε-πτώμα) ανακοίνωσε τα εξής: ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΝΗΜΗΣ ΚΑΙ ΧΡΕΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΓΡΙΒΑ-ΔΙΓΕΝΗ: Εκδήλωση Μνήμης και Χρέους στην προσφορά του αείμνηστου Στρατηγού ΓΡΙΒΑ ΔΙΓΕΝΗ και του αγώνα της ΕΟΚΑ με αφορμή τα 50 χρόνια της Ανεξαρτησίας της Κύπρου, διοργανώνει την Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011 και ώρα 12:00 το μεσημέρι, ο “Σύλλογος Εθνικής Μνήμης και Χρέους: ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΓΡΙΒΑΣ-ΔΙΓΕΝΗΣ”. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο του ΛΑ.Ο.Σ. (Καλλιρρόης 52) με ομιλητές τους κ. Ηλ. Πολατίδη Βουλευτή Σερρών ΛΑ.Ο.Σ. (Πρόεδρο Συλλ. ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΓΡΙΒΑΣ-ΔΙΓΕΝΗΣ). Και Κ. Αϊβαλιώτη Βουλευτή Β΄ Αθηνών και Εκπρόσωπο του ΛΑ.Ο.Σ (Γ.Γ. Συλλ. ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΓΡΙΒΑΣ-ΔΙΓΕΝΗΣ).
1ον) Είναι ΥΒΡΙΣ για τον τιτάνα Γ. Γρίβα-Διγενή, να κάνει υποκριτικές εκδηλώσεις προς τιμήν του ο ίδιος άνθρωπος που έχει προτείνει σε όχι πολύ μακρινό χρόνο ως λύση του Κυπριακού την «διπλή ένωση» (δηλαδή την ένωση του ελεύθερου τμήματος με την Ελλάδα και του κατεχόμενου με την Τουρκία – αυτή είναι πάγια στρατηγική επιδίωξη της Τουρκίας)!!!
2ον) Είναι διπλή ΥΒΡΙΣ για τον τιτάνα Γ. Γρίβα-Διγενή, να κάνει υποκριτικές εκδηλώσεις προς τιμήν του, ο ίδιος άνθρωπος που με συνέντευξή στον ΑΝΤ 1 στις 29/01/2009 και με αφορμή την ομολογία Τούρκου που συμμετείχε ως στρατιώτης στην εισβολή στην Κύπρο το 1974 ότι είχε σκοτώσει αιχμαλώτους, ζήτησε από την ελληνική κυβέρνηση «να κάνει κάτι», γιατί «αυτός μπορεί να σκότωσε εκτός από Κύπριους και Έλληνες». Δηλαδή άλλο οι Κύπριοι, άλλο οι Έλληνες σύμφωνα με τον πολυπράγμονα αρχηγό του τηλε-πτώματος!!!
3ον) Είναι τριπλή ΥΒΡΙΣ για τον τιτάνα Γ. Γρίβα-Διγενή, να κάνει υποκριτικές εκδηλώσεις προς τιμήν του, ο ίδιος άνθρωπος που με κάθε ευκαιρία υμνεί τον αμερικανοκομμουνιστή Χριστόφια και τον… πατριωτισμό του. Είναι γνωστός ο προδοτικός ρόλος του κόμματος που σήμερα ηγείται ο Χριστόφιας, του εθνοπροδοτικού ΑΚΕΛ, στην εθνεγερσία του ελληνικού λαού (1955-1959), όπως επίσης είναι γνωστό ότι η οργάνωση της οποίας ηγείτο ο τιτάνας Γ. Γρίβας-Διγενής ΕΚΤΕΛΟΥΣΕ τους προδότες του ΑΚΕΛ.
4ον) Είναι τετραπλή ΥΒΡΙΣ για τον τιτάνα Γ. Γρίβα-Διγενή, να κάνει υποκριτικές εκδηλώσεις προς τιμήν του κάποιο οποιοδήποτε κόμμα, όχι την 1η Απριλίου –που ήταν της ΕΟΚΑ η αρχή- αλλά στην επέτειο της ανεξαρτησίας της Κύπρου! Ο τιτάνας Γ. Γρίβας-Διγενής, άσχετοι, ανερμάτιστοι και ανιστόρητοι σαλταδόροι του τηλε-πτώματος, δεν αγωνίστηκε για την ψευδεπίγραφη «ανεξαρτησία της Κύπρου», αλλά για την ΕΝΩΣΗ της νήσου με την μητέρα-Ελλάδα και μόνο γι’ αυτήν.
Κατά τα άλλα, φέτος, με καθυστέρηση πολλών χρόνων, το τηλε-πτώμα του Μνημονίου θυμήθηκε εκτός από τα Ίμια και τον Γ. Γρίβα-Διγενή. Να δούμε ποιους άλλους θα θυμηθεί ακόμα. Για να’ χουνε να λένε τα δύσμοιρα τα «ακροδεξιά» του παπαγαλάκια, ότι κάνουν… εθνικό αγώνα. Ρε ούστ κομματόσκυλα…
(ΥΓ): Ένα μικρό ανθολόγιο των κατά καιρούς δηλώσεων του αρχηγού του μνημονιακού τηλε-πτώματος υπέρ Χριστόφια:
«Αυτή τη στιγμή, ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας δίνει το δικό του αγώνα επάνω στο ριγκ. Πρέπει όλοι να είμαστε δίπλα του, να τον αβαντάρουμε, να φωνάζουμε, να τον εμψυχώνουμε». «Ο Δημήτρης Χριστόφιας είναι ένας ιδιαίτερα ευγενής άνδρας και φυσικά μεγάλος πατριώτης. Πιστεύω ότι ανοίγονται νέες ημέρες αισιοδοξίας για την επίλυση του Κυπριακού». «Αυτό που επιχειρεί ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, ο κ. Δημήτρης Χριστόφιας, δεν είναι περίπατος. Εμείς υποχρεούμεθα να στηρίζουμε τις πρωτοβουλίες του, τις ενέργειές του και τις μεθόδους που επιλέγει». «Εκφράζω την πεποίθηση, ότι ο πατριωτισμός του Δημήτρη Χριστόφια και η ευφυΐα του, θα τον βοηθήσουν να περάσει μέσα από τις συμπληγάδες που δημιουργεί το βαθύ κράτος στην Τουρκία».
«Το σώμα απέρριψε την πρόταση του αρχηγού της Χρυσής Αυγής Ν. Μιχαλολιάκου να συζητηθεί «εδώ και τώρα» θέμα για την απόφαση τμήματος του ΣτΕ περί δεσμών αίματος και ιθαγένειας»… «Ο κ. Καμίνης τόνισε ότι υπάρχει κίνδυνος η κοινή γνώμη, που παρακολουθεί βουβή, να κινηθεί σε υπερσυντηρητική κατεύθυνση…»
ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ. 10 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011:  «…Η πολύωρη συνεδρίαση ξεκίνησε με μια αναφορά στην επίθεση με μαχαίρι εναντίον δύο δημοτικών συμβούλων έξω από το δημαρχείο το βράδυ της Κυριακής. Το σώμα δήλωσε τη συμπαράστασή του στα θύματα, στη συνέχεια απέρριψε την πρόταση του αρχηγού της Χρυσής Αυγής Ν. Μιχαλολιάκου να συζητηθεί «εδώ και τώρα» θέμα για την απόφαση τμήματος του ΣτΕ περί δεσμών αίματος και ιθαγένειας και ξεκίνησε συζήτηση για τους απεργούς πείνας μετανάστες χωρίς χαρτιά.
Οι αριστερές παρατάξεις (σε πρώτη φάση και η παράταξη Κακλαμάνη) ζήτησαν, μεταξύ άλλων, να δηλώσει το συμβούλιο συμπαράσταση και τέθηκε σε ψηφοφορία συγκεκριμένο ψήφισμα των εκπροσώπων του ΚΚΕ. Απαντώντας, ο κ. Καμίνης μίλησε για τη διαχρονική έλλειψη μεταναστευτικής πολιτικής που διόγκωσε το πρόβλημα σε συνδυασμό με τη συμφωνία Δουβλίνο-2. Τόνισε όμως ότι, κατά την προσωπική του άποψη, οι περισσότεροι από τους 237 ήρθαν στην Ελλάδα μετά το 2007, άρα ο δήμος δεν μπορεί να ζητήσει τη μαζική νομιμοποίησή τους. Μίλησε επίσης για λάθος τρόπο υπεράσπισης των δικαιωμάτων όπως αυτού του «πανεπιστημιακού ασύλου», καθώς χώροι μετατρέπονται σε οπλοστάσια, ενώ υπάρχει κίνδυνος η κοινή γνώμη, που παρακολουθεί βουβή, να κινηθεί σε συντηρητική κατεύθυνση. Α.Χ

Δημοτικό Συμβούλιο Αθηναίων – Πρόταση Ν.Γ. Μιχαλολιάκου για εκτός ημερησίας διατάξεως συζήτηση για την απόφαση του Δ’ τμήματος του Συμβουλίου της Επικρατείας που έκρινε ΠΑΡΑΝΟΜΗ την πολιτιγράφηση των αλλοδαπών

Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

Φυλετική συνέχεια και Ελληνικό Έθνος

Η αναφορά στην Αρχαία Ελλάδα, για την Χρυσή Αυγή δεν έχει φιλοσοφικό ή φιλολογικό ενδιαφέρον, δεν αποτελεί απλά και μόνο ένα αντικείμενο γνώσεως. Είναι κάτι πολύ βαθύτερο, γιατί για εμάς ο Ελληνισμός είναι ένα ΑΙΜΑΤΙΝΟ ΠΟΤΑΜΙ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ, που η συνέχειά του πιστεύουμε ότι είναι οι σύγχρονοι Έλληνες. Ο Ελληνισμός είναι πάνω απ’ όλα ΑΙΜΑ και με αυτήν την οπτική βλέπουμε τον Αρχαίο Ελληνισμό. Το να μιλάς για την Αρχαία Ελλάδα μη δεχόμενος αυτήν την αλήθεια, είναι σε τελική ανάλυση ίδιο με το να μιλάς για την αρχαία Αίγυπτο, την Αρχαία Κίνα ή τον αρχαίο πολιτισμό των Βαβυλωνίων. Σε αυτό το σημείο θα επιμείνουμε γιατί δυστυχώς τα τελευταία χρόνια, μέσα στα πλαίσια του ρεύματος “new age”, έχουν εμφανιστεί και στη χώρα μας κάποιες δήθεν θρησκευτικές κινήσεις, που ενώ επικαλούνται την λατρεία τους στην Ελλάδα, δεν πιστεύουν στην Φυλή, ούτε και στη βιολογική συνέχεια του Ελληνικού Έθνους. Αγνοούν ότι το πρώτο συστατικό της ενότητος των Ελλήνων, που δίνει ο Ηρόδοτος δεν είναι άλλο από το ΟΜΑΙΜΟΝ.
Επιπλέον, αυτό που θεωρούν σαν ελληνική θρησκεία, δεν έχει ουδεμία σχέση με την πράγματι Ελληνική Θρησκεία του Δωδεκαθέου του Ολυμπιακού Πανθέου, αλλά με σκοτεινές λατρείες που εμφανίστηκαν στην Ελλάδα στους ύστερους χρόνους της αρχαιότητος, χρόνους παρακμής του Ελληνισμού. Όλοι αυτοί οι “ελληνολάτρες” που δεν πιστεύουν στην Φυλή δεν μπορούν να έχουν καμμία σχέση με την Αρχαία Ελλάδα, που ήταν μια πραγματικότητα βαθιά διαποτισμένη με το Φυλετικόν Ιδεώδες. Και η θρησκεία εν τέλει της Αρχαίας Ελλάδος δεν ήταν τίποτε άλλο, παρά προέκταση της φυλετικής πολιτείας. Χρησιμοποιούν μάλιστα κατά κόρον την ρήσι του Ισοκράτους “περί της κοινής παιδείας”, στρεβλώνοντας την ουσία των λόγων του μεγάλου Αθηναίου ρήτορος, ο οποίος σε καμμία περίπτωση δεν εννοούσε αυτά που τον εμφανίζουν να λέγει οι διάφοροι σήμερα “αντιρατσιστές ελληνοκεντρικοί”.
Είναι γεγονός πως πολλοί μεγάλοι μελετητές του Αρχαίου Ελληνικού Πολιτισμού (κυρίως Άγγλοι και Γερμανοί) υποστήριξαν ότι οι σημερινοί Έλληνες δεν έχουν σχέση φυλετική με τους αρχαίους Έλληνες. Άλλοι ενήργησαν υστερόβουλα, όπως ο Φαλμεράγιερ, άλλοι έπεσαν θύματα του ρομαντισμού τους και της λατρείας τους για την Αρχαία Ελλάδα, μη πιστεύοντας ότι ήταν δυνατόν οι σύγχρονοι άξεστοι Έλληνες του 19ου αιώνος να ήσαν απόγονοι των Αρχαίων Ελλήνων. Πολλοί από αυτούς χρησιμοποίησαν και το έργο του Παυσανίου “Ελλάδος περιήγησις”, έργο στο οποίο περιγράφονται αρχαίοι τόποι έρημοι από πληθυσμό. Και πίστευσαν ότι ο Ελληνισμός εκείνη την εποχή είχε… εξαφανιστεί! Αυτό είναι λάθος και είναι λάθος γιατί αποδεδειγμένα το Έθνος μας δεν υπέστη καμμία τόσο μεγάλη γενοκτονία ώστε να εξαφανιστεί. Αφ’ ετέρου την εποχή που ο Παυσανίας περιηγείτο την Ελλάδα (τέλη του 2ου μ.Χ. αιώνος) είχαν συμβεί βαθιές αλλαγές στην κατανομή του Ελληνικού πληθυσμού. Είχαν δημιουργηθεί μεγάλα αστικά κέντρα, πολλές νέες πόλεις και εκεί ζούσε ο Ελληνισμός. Όπως, δηλαδή, σήμερα τα περισσότερα χωριά, κυρίως τα ορεινά, της Ελληνικής υπαίθρου είναι έρημα και αυτό δεν σημαίνει πως οι Έλληνες εξαφανίστηκαν, έτσι συνέβαινε και τότε.
Όπως έχει γράψει στο περίφημο έργο του “Οι Έλληνες και οι κληρονομιές τους”, ο Άρνολντ Τόινμπι, έργο που έχει εκδοθεί στην Ελληνική από τις εκδόσεις Καρδαμίτσα, η νέα Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πιο κοντά στην γλώσσα του Ομήρου, απ’ ότι είναι η σύγχρονη αγγλική από την γλώσσα της εποχής του Σαίξπηρ! Με άλλα λόγια, επί τρεις χιλιάδες χρόνια, οι Έλληνες άλλαξαν λιγότερο την γλώσσα τους από όσο την άλλαξαν οι Άγγλοι σε λιγότερο από πεντακόσια χρόνια.
Εκεί όμως όπου περίτρανα αποδεικνύεται η φυλετική συνέχεια των συγχρόνων Ελλήνων από τον μεγάλο εκείνο λαό, που δημιούργησε τον Αρχαίο Ελληνικό Πολιτισμό, είναι τα λαογραφικά και θρησκειολογικά στοιχεία του νεωτέρου πολιτισμού τους. Στοιχεία, που μέχρι τα μέσα του 20ου αιώνος ήσαν πανταχού παρόντα στην καθημερινή ζωή των Ελλήνων. Μέχρι που η αστικοποίηση και η καταστροφή του λαϊκού μας πολιτισμού από το κοσμοπολίτικο πρότυπο του καιρού μας ισοπέδωσε τα πάντα. Πρώτος την παρατήρηση αυτή έκανε ο μέγας Λαογράφος Νικόλαος Πολίτης, που κατ’ ουσίαν απέδειξε, αντλώντας υλικό από τον απλό λαό, ότι οι σημερινοί Έλληνες εξακολουθούν να πιστεύουν σε θεούς, νεράιδες, στοιχειά και δαιμόνια με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, που τα πίστευαν και οι αρχαίοι Έλληνες. Άξιος συνεχιστής του έργου του Νικολάου Πολίτη υπήρξε ο Γ.Α. Μέγας, που το βιβλίο του “Ελληνικές Γιορτές” επανεκδόθη πρόσφατα από τις εκδόσεις “Εστία”. Από το βιβλίο του λοιπόν αυτό σας παραθέτουμε και το παρακάτω απόσπασμα:
“Όσον και αν η Εκκλησία προσεπάθησε με διδασκαλίας και νουθεσίας, με απειλάς και τιμωρίας να εκριζώση μύθους και συνηθείας της παλαιάς θρησκείας, ο άνθρωπος έμεινεν ο ίδιος εις την σκέψιν και το αίσθημα, προληπτικός και δεισιδαίμων, γεμάτος φόβους και τρόμους δια την ύπαρξιν και την ευτυχίαν του. Ασθένειαι, θάνατος, αποτυχίαι τον απειλούν ανά πάσαν στιγμήν και ο φόβος και η αγωνία του θολώνουν τον νουν, βλέπει και προοιωνίζεται δεινά, τα οποία προσπαθεί να προλάβη, ν’ αποτρέψη, ν’ αποσοβήση με τρόπους και μέσα που δεν έχουν πολλάκις σχέσιν με την αληθινήν εις τον Θεόν πίστιν, αλλ’ είναι μέθοδοι και συστήματα της μαγείας και της αρχαίας λατρείας”.

Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

“Δεν είναι δύσκολο να αντιληφθεί κανείς μας το ότι το κίνημα μας δέχεται έναν πόλεμο από όλες τις πλευρές”

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΔΙΠΛΑ:
Μπορείς εύκολα να καταλάβεις ότι η προβολή μας από εφημερίδες ραδιόφωνα και τηλεόραση είναι σχεδόν μηδενική, και λέω σχεδόν και όχι παντελώς μιας και υπάρχουν συχνά αρνητικές γεμάτο λάσπη και κακεντρέχεια αναφορές σε πράξεις που κάναμε και απαξιώνουν ή σε πράξεις που δεν κάναμε και μας τις φορτώνουν. Μέσα στα ΜΜΕ που αναφέρω φυσικά είναι και τα “πατριωτικά” αυτοαποκαλούμενα μέσα που είναι οι μεγαλύτεροι(ως προς την εμπάθεια και όχι την ανύπαρκτη δυνατότητά τους να μας βλάψουνε…) πολέμιοι μας.
Έτσι κάνουμε πορεία 10.000 και πλέον εθνικιστές στους κεντρικότερους δρόμους της Αθήνας και αυτοί δεν βλέπουν τίποτε.
Κανένα μέσο δεν δείχνει το ότι το κέντρο καθάρισε για μερικές ώρες από την βρωμιά και τον κίνδυνο των ασιατών και μη εποίκων, οι αστυνομικοί δεν κάνουν τις μαγκιές που έκαναν πριν μερικές ημέρες αντιλαμβανόμενοι ότι δεν τους παίρνει, ούτε τους πολίτες που μας βλέπουν και μπαίνουν στην πορεία μας και ενώνουν την φωνή τους στα συνθήματα μας…
 ΠΗΓΗ

10000 EΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΤΑ ΜΜΕ ΜΑΣ ΕΒΓΑΛΑΝ ΛΙΓΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 1500.
ΑΣ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΣΤΑ ΑΠΛΥΤΑ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΠΙΘΙΚΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΕΒΓΑΖΑΝ 1000 ΜΕ 150 ΓΕΡΟΥΣ. ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.
ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

ΠΛΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΙΜΙΑ-2011





Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΥΜΝΟΣ ΑΝΤΗΧΟΥΣΕ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΑΜΟΝΤΑΡΙΣΤΑ ΠΛΑΝΑ:




ΟΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΑΝ.
ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΔΙΠΛΑΣΙΟΙ.

ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.

Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

Άνανδρες επιθέσεις αναρχικών σε συναγωνιστές στη Λάρισα.

Αναρχικοί επιτέθηκαν σε συναγωνιστές με αναλογία 7:1 όπως πάντα φυσικά.


Φυσικά, αυτή η πράξη τους δε θα μείνει ατιμώρητη.


Βέβαια, δεν εμφανίσθηκε κανένας αναρχικός στη ΜΕΓΑΛΗ πορεία ΜΝΗΜΗΣ το Σάββατο γιατί όσοι είναι όλοι αυτόι μαζί δεν βάζουν κάτω τους μισούς Έλληνες. Δε θα καταφέρουν να φοβήσουν το κινημα σε καμία περίπτωση έτσι με τις πράξεις τρομοκρατίας τους. 
Τελικά, το σύνθημα τους "Βία στη Βία" θα γυρίσει εναντίον τους. Ανάρχες τελείωνουν οι μέρες σας. Κάντε τα παράπονα σας στον Άλεξιο-Γκέουλα-Τσιπρα να σας στηρίξει μας ως εδώ ποια. ΤΕΛΟΣ.






Θα πρέπει να γίνει αντιληπτό από τους πάντες πως οι πρώτοι που θα πρέπει να εκδιωχθούν από την Ελλάδα είναι οι θολοπροοδευτικοί αριστεροί οι οποίοι μέσω της προπαγάνδας τους δίνουν δύναμη στα πιόνια τους, τους αναρχικούς-αντιφάδες, αφού παραπλάνεται ο απλός κόσμος.
Αυτό φυσικά αποτελεί μία από τις πρώτες έννοιες της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ αφού αναφέρεται ξεκάθαρα στις θέσεις της πως η χώρα μας θα καθαρίσει από τους προδότες.

Σύντομα θα......σας κατουρήσει ο λαός.
 ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΑΝΑΡΧΕΣ.